Sponsor

28 Ekim 2014 Salı

Dracula 2.Sezon 1.Bölüm Ne Zaman Başlayacak

Dracula 2.Sezon 1.Bölüm Ne Zaman Başlayacak, Dracula 2.Sezon 1.Bölüm Ne Zaman Başlayacak tarihi, Dracula 2.Sezon 1.Bölüm Ne Zaman Başlayacak hakkında bilgi, Dracula 2.Sezon 1.Bölüm izle

NBC Draculanın 2.sezonunun iptal edildiğini Jonathan Rhys Meyers 'Alexander Grayson' dönmeyeceğini açıklamış.


Bu kazıklar ve ağ yöneticileri bir vampir aşağı çekmek gibi görünüyor. NBC 10 bölüm bir sezon sonra Dracula TV programını iptal etti.

NBC'nin Dracula klasik Bram Stoker öyküsünün bir uyarlıyordu olduğunu. Onu lanetli olanlar intikam istiyor Londra'da iken, Dracula (Jonathan Rhys Meyers), bir Amerikalı girişimci olarak poz veriyor. O sadece merhum eşi gibi görünen bir kadının (Jessica De Gouw) ile aşık üzerinde sayılmaz.Döküm Diğerleri Thomas Kretschmann, Oliver Jackson-Cohen, Victoria Smurfit, Katie McGrath ve Nonso Anozie bulunmaktadır.

Şovun ilk Cuma gecesi gösterisi için respecatably yaptım ama ilerleyen haftalarda çok daha düşük düştü.İlk sezon 3.250.000 toplam izleyici ile 18-49 demografik bir 1.1 notu ortalaması.

Hannibal ve Dracula hem de diğer orijinal drama dizisi daha az maliyeti benzersiz bir anlaşma altında üretilmektedir. Hannibal'in lisans ücreti sezonu üç aşağı gitmek için ayarlayın, böylece sonuçta Dracula olduğunu göstermek yenilemek ve iptal edilmesine karar verilmiştir.

Drakula'nın stüdyoları hala potansiyel başka çıkış için ikinci bir sezonu üretmek olabilir gibi görünüyor ama şimdiye kadar bunun bir haber olmamıştır.

Sen ne düşünüyorsun? Eğer Dracula iptal veya ikinci sezon için yenilendi gerektiğini düşünüyor musunuz? Başka bir kanalda dizi izleyin ya da ikinci bir sezonu görmek için ödeyecekti?


Kaynak:
Forum Sitesi 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet