Sponsor

23 Nisan 2014 Çarşamba

Dracula Dizisi 2.Sezon Ne Zaman Başlayacak

Dracula Dizisi 2.Sezon Ne Zaman Başlayacak, Dracula Dizisi 2.Sezon Ne Zaman Başlayacak hakkında bilgi NBC tarafından ikinci sezon  "Dracula" yenilenmesi kelime için bekleyen hayranlarını NBC tarafından yakında bazı iyi haberler olabilir. 6 Nisan'da Seriable NBC ikinci sezon için dizinini yeni bölümleri için hazırlanıyor olabileceğini bildirdi. Birçok taraftar serisi için finale aslında bir dizi finali olduğunu düşündüm. Bu olsa durum olmayabilir.

Dracula geçen Ekim prömiyeri, ve Cuma geceleri "Grimm" için bir ortak olarak fanlar getirmek yaptım.Değerlendirme üst çentik değildi, ve sette sorun raporları vardı. Bu olsa geri geliyor olabilir. Geri NBC gelecektir eğer sadece açık değildir.Serisi, İngiltere'de Sky TV ile bir ortaklık yapılır. Yenileme UK izleyiciler kapak olabilir.

Yenilenme haber nereden geldi? Seriable göre, Jonathan Rhys Meyers, bir partide konuklara yenilenmesini ortaya çıkardı. O yıldızı ve o da gösteriyi birlikte üretiyor. NBC henüz resmen yenileme haberi doğrulamadı.

 Kaynak:
Forum Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet